welches fahrzeug suchen sie?

WARUM VSHEFTRUCKS?

TIJDELIJK GRATIS LEVEREN IVM COVID-19.
Wij snappen dat u zich aan de richtlijnen van het RIVM houdt en niet onnodig de deur uitgaat. Wij hebben daarom besloten dat we tijdelijk al onze producten gratis bij u leveren in heel Nederland en Belgie. Koopt u een artikel in onze webshop, gebruik dan de kortingscode: “gratisverzenden2020”. Wij laten onze producten bezorgen door betrouwbare Nederlandse transporteurs, die zich houden aan de richtlijnen van het RIVM. Heb je nog vragen? Twijfel niet om ons te contacteren.

Transparente Informationen
Sie können alle internen Transportmittel 100% online bestellen. Viele interne Transportmittel werden ohne Preis beworben. Sie müssen zuerst den Verkäufer nach dem Preis fragen. Wir glauben nicht, dass es notwendig ist. Wir werben immer mit unserem besten Preis im Internet. Es ist nicht notwendig, die Transportausrüstung zu überprüfen, da wir an ein transparentes und ehrliches Geschäft glauben. Wir haben das Fahrzeug bereits geprüft und mit deutlichen Bildern, Videos und eventuellen Mängeln geworben.
.
Vertoont uw voertuig binnen 14 dagen een defect? Dan kunt u het voertuig retourneren en krijgt u het aankoopbedrag retour.

.

.

Niet gevonden wat u zocht?

Heeft u op onze website niet kunnen vinden wat u zocht? Informeer ons dan over uw wensen (hefhoogte, capaciteit, bouwjaar etc) en wij gaan meteen voor u aan de slag. Binnen 48 uur ontvangt u van ons één of meerdere offertes en kunt u het voertuig bij ons bestellen. Meestal kunnen we dan binnen 14 dagen leveren.

Vaak worden interne transportmiddelen zonder prijs geadverteerd, U dient dus eerst de prijs op te vragen om te kijken of deze u past. Bij vsheftrucks.nl vinden we dat dit niet nodig is, daarom hebben we besloten om altijd met onze beste prijs te adverteren.

VOORDELEN

 • Transparente Informationen
 • 100% online
 • Sofort einsatzbereit
 • Transparant
 • Bester Preis
 • Lieferung innerhalb von 3 Werktagen

ONLINE KAUFEN BEI VSHEFTRUCKS

Transparente Informationen

Bij alle aankopen in onze webshop, krijgt u onze producten 14 dagen op proef, zodat u deze kunt testen in uw eigen omgeving.

Bester Preis

U vindt onze producten nergens goedkoper!  Wij kiezen ervoor om onze producten altijd voor de beste & scherpste prijs te adverteren.

Zorgeloos thuisbezorgd

Wij streven ernaar om alle producten binnen drie werkdagen te bezorgen. Dit gaat natuurlijk altijd in overleg.

EEN GEBRUIKT VOERTUIG ZOEKEN OF KOPEN?

Het zoeken naar een geschikt intern transportmiddel is niet eenvoudig en het aanbod op internet is enorm. Daarom is het handig om van tevoren duidelijk te hebben wat uw eisen en wensen zijn. Wij adviseren u om voor uw aankoop een kijkje te nemen in onze kennisbank.

Daar delen we veel informatie, welke u kan helpen de juiste keuze te maken.

Wanneer u over wilt gaan tot een aankoop van een voertuig, is het belangrijk om te weten waar u bij de aankoop van een gebruikt intern transportmiddel op moet letten. vsheftrucks.nl heeft een aantal tips voor u onder elkaar gezet.

Een gebruikt intern transportmiddel zoeken

Maak een lijst met eisen en wensen waar uw intern transportmiddel aan moet voldoen.
Zodra u dit heeft gedaan, weet u precies waar u naar op zoekt bent en waar u op moet letten.

 • Zoekt u een heftruck met een halve of volledige cabine?
 • Wat dient de maximale hefhoogte van het voertuig te zijn?
 • Wat is de de maximale doorrijdhoogte?
 • Welk type band dient u te hebben?

Heeft u gevonden wat u zocht en wilt u het intern transportmiddel gaan bekijken? Om u te helpen bij het bezichtigen van een intern transportmiddel heeft vshftrucks.nl een aantal tips voor u onder elkaar gezet.

Een gebruikt intern transportmiddel kopen

Als u een gebruikt intern transportmiddel koopt bij een eindgebruiker, bent u vaak voordeliger uit dan wanneer u het voertuig bij een dealer en/of specialist koopt.

De keerzijde is dat u geen garantie krijgt en nooit zeker weet in welke staat het voertuig is.

Daarnaast zijn er ook interne transportmiddelen in omloop welke niet aan de Europese regelgeving voldoen. Controleer dus altijd goed wat u koopt.

Om u te helpen bij het kopen van een intern transportmiddel heeft vsheftrucks.nl een aantal tips voor u onder elkaar gezet.

aktuelle angebot

 • Elektrische heftruck Crown SC3- freelift

  Ref.nr: VS-20125.
  3,249.00 In den Warenkorb
 • Elektrische heftruck Still R 60-25 freelift

  Ref.nr: VS-20156.
  5,249.00 In den Warenkorb