Over ons

VSHeftrucks B.V.

Nieuw op de markt
“Ik weet nog goed dat ik zelf op zoek ging naar een elektrische palletwagen. Ik was zo verbaasd dat de tarieven niet transparant waren.

Steeds maar tarieven opvragen en diverse handelaren bezoeken om een palletwagen te bezichtigen. Ik had hier geen tijd voor en eigenlijk ook helemaal geen zin in. Het is toch helemaal niet van deze tijd? Ik wilde gewoon vanuit mijn luie stoel een palletwagen of heftruck kunnen bestellen.

In oktober 2017 heb ik vsheftrucks.nl officieel laten registreren bij de Kamer van Koophandel.

Na livegang van de website werd de eerste heftruck na 1,5 maand online verkocht en dat was voor mij de bevestiging dat het online aanbieden van (gebruikte) interne transportmiddelen toekomst heeft.

Naast ons transparante aanbod en onze scherpe prijzen worden alle transportmiddelen bij u thuis bezorgd.

Wij bieden altijd drie voordelen bij al onze online aankopen:

  • 14 dagen op proef
  • Nergens goedkoper
  • Direct inzetbaar

Omdat wij de eerste in de markt zijn die (gebruikte) interne transportmiddelen 100% online aanbieden is de keuze om onze artikelen geheel online aan te schaffen misschien een beetje spannend. Ik begrijp dit als geen ander, dus heeft u twijfels aarzel dan niet om mij te contacteren.

Ik sta u graag persoonlijk te woord.”

Met vriendelijke groet,

G. van Schaijk

Waar staat Vsheftrucks voor?
Vsheftrucks.nl staat voor Van Schaijk heftrucks en is onderdeel van “Van Schaijk Warehouse Equipment”, gevestigd in het Noord Brabantse Geffen.

Hoe doen we dat?
We reizen heel Europa door, op zoek naar de beste voertuigen en wij kopen alleen bij betrouwbare leveranciers en staan volledig
achter onze producten.

Wat is onze ambitie?
We zijn een jong en gedreven organisatie met de ambitie om op lange termijn door te groeien naar uw totaal leverancier voor  interne transportmiddelen.
Meerdere keren per maand komen er nieuwe voertuigen online.