Garantie en reparatie

Garantie en reparatie

Hoe lang heb ik garantie op nieuwe producten?
Wij verkopen onze producten zonder garantie.

Hoe lang heb ik garantie op gebruikte producten?
Wij geven geen garantie op gebruikte machines. Met een gebruikte machine kan altijd iets gebeuren waar beide partijen, van te voren, geen rekening mee hebben kunnen houden.
Dit kan gebeuren door bijvoorbeeld een productiefout, een verborgen gebrek of gewoon pech. Blijkt u gebruikte machine onverhoopt defect te zijn geraakt binnen 14 dagen, meld dit dan bij ons en wij zullen altijd met een oplossing komen.

Hoe lossen jullie defecten op?
Als uw product binnen 14 dagen een defect vertoont, verzoeken we u het defect direct bij ons te melden via het in te vullen van het defectenformulier. Wanneer het defect gemeld is, wordt het voertuig door een externe monteur gecontroleerd en gerepareerd.
Wanneer na controle door de monteur blijkt dat het product niet te repareren is, wordt er uiteraard, in overleg, een vervangend product geleverd.
Indien wij geen vervangbaar voertuig hebben of wanneer de reparatiekosten te hoog zijn, halen wij het voertuig bij u op en krijgt u uw aankoopbedrag terug.

DEFECT MELDEN

Wat valt buiten de garantie?
Sommige zaken vallen buiten de garantie: schade die is ontstaan door het onjuist gebruik van het voertuig, onderdelen die zijn getroffen door slijtage en onderdelen waarvan de beschadiging of defect bekend was vóór u het voertuig kocht.

Maar ook als de reparatie niet meer binnen de garantieperiode valt, dan lossen wij het graag voor uw op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade als gevolg van val-, druk-, stoot- of vochtschade?

In dit geval worden de kosten voor de reparatie in rekening gebracht.
Neem voor meer informatie contact op met onze klantenservice.

Is de garantie overdraagbaar?
Nee, de garantie is niet overdraagbaar. Als u ons voertuig tweedehands heeft gekocht via een andere aanbieder vervalt onze garantie en betaalt u de kosten voor reparatie en of een vervangend voertuig.