Retourneren of ruilen

Retourneren of ruilen

Kan ik het voertuig ruilen en/of retourneren?
Ja, in het geval u niet tevreden bent,  over een voertuig dat u via onze webshop heeft aangeschaft kunt u het voertuig binnen 14 dagen omruilen. Het voertuig dient wel in dezelfde staat te zijn als bij aflevering (Zie verkoopcontract)

Mag ik het voertuig gebruiken tijdens deze 14 dagen?
Ja, u mag tijdens de 14 dagen maximaal één werkdag (acht uur) kosteloos gebruik maken van het voertuig.
Hoeveel uren u gebruik heeft gemaakt van het voertuig wordt gecontroleerd aan de hand van de urenstand, welke vermeld staat op het verkoopcontract en/of de CMR welke u bij levering ontvangen en ondertekend heeft.

Wat gebeurt er als ik meer dan acht uur gebruik heb gemaakt van het voertuig en ik wil het retourneren?
Als het voertuig in dezelfde staat verkeerd als bij levering (zie verkoopcontract), kan het nog steeds geretourneerd worden.
Echter moeten wij dan wel extra kosten in rekening brengen, voor alle uren boven de acht uur. De kosten bedragen € 17,50,- per uur.

Heeft u bijvoorbeeld 16 uur gebruik gemaakt van het voertuig, zal er €140,00 (8 x €17,50,-) in rekening worden gebracht. Dit bedrag zal worden verrekend met het aankoopbedrag.

Omruilen?
1. Vul binnen 14 dagen na ontvangst het retourformulier (bedrijven) in of het herroepingsformulier (particulieren) in.
2. Er wordt contact met u opgenomen om de datum van ophalen te bespreken.
3. Het voertuig wordt opgehaald.
4. Nadat wij het voertuig in ontvangst hebben genomen en het voertuig in dezelfde staat verkeerd zoals wij u deze geleverd hebben krijgt u binnen 14 dagen (doorgaans binnen 3 dagen) een voorstel voor een (vergelijkbaar) voertuig.
5. De retourverzendkosten zijn voor uw rekening. Deze kosten zijn gelijk aan de kosten voor het transport welke in rekening zijn gebracht voor de levering van het voertuig. De retourkosten worden verrekend.
6. U heeft geen recht op vergoeding van het volledige aankoopbedrag wanneer er zichtbare gebruikerssporen en/of schade en/of missende accessoires zijn.
In dit geval krijgt u een deelvergoeding welke wij u vooraf onderbouwd zullen toelichten

VOERTUIG RETOURNEREN